Husbilar

Det finns alltid en perfekt KABE.

För att passa alla de olika behov och önskemål som vi vet finns bland våra KABE-ägare har vi utvecklat fem modellserier, var och en med unika egenskaper. Oavsett om du väljer en lite mindre husbil eller en stor modell kan du vara säker på att få året-runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. För oss är det självklarheter som vi aldrig tummar på.

Van

Ibland vill man bara leva livet enkelt och smidigt, och sätta äventyret i centrum. Då är nya KABE Van det perfekta valet. Den inredda skåpbilen håller samma höga basstandard som KABEs husbilar, är anpassad för året-runt-bruk och hela 6,90 meter lång.

> Se vårt kompletta sortiment
Van, Marknadens mest välutrustade van.
Van

Novum

Mercedesbyggda KABE Novum med chassi från AL-KO är en smidig halvintegrerad husbil i crossover-utförande som motsvarar önskemålen hos alla som vill ha ett komplett campingfordon med full KABE-standard och en totalvikt på 3,5 ton (Light) – utan krav på någon särskild körkortsbehörighet! KABE Novum är 7,50 meter lång och kan också beställas i vikten 4,5 ton (Heavy) som tillval, med plats för en bekväm nedsänkbar taksäng över dinetten (tillval på Novum Heavy).

> Se vårt kompletta sortiment
Novum, Definition – Nya KABE Novum
Novum

Royal

I KABEs Royal serie är lyxutrustningen standard. Ett perfekt val för dig som vill ligga i teknikens absoluta framkant och inte nöjer dig med annat än det allra bästa. Våra Royal-modeller med Crossover (nedsänkbar taksäng ovanför dinetten) finns i längderna 780 och 880. Royal-serien byggs på Mercedes-Benz Sprinter och är fylld med smarta funktioner som gör livet smidigt.

> Se vårt kompletta sortiment
Royal, I KABEs Royal serie är lyxutrustningen standard.
Royal

Crown

KABE Crown byggs på en exklusiv kombination av Mercedes-Benz och AL-KO chassi och är förvillande lik en personbil i såväl komfort som säkerhet. Crown har en designhöjd utöver det vanliga. Stilrena, exklusiva snickerier, välutrustat och rymligt kök, extra sköna sängar och gott om praktiska förvaringslösningar. En mängd olika planlösningar gör att du verkligen kan skapa din perfekta bil, efter dina behov.

> Se vårt kompletta sortiment
Crown, KABE Crown har allt det bästa du kan få.
Crown

Imperial

Imperial-serien är en kollektion juveler i husbilarnas absoluta premiumsegment. Här ligger standarden på lyxnivå, ur alla aspekter. Separat inbyggnadsugn, stort och rymligt badrum, ekopaket, Premium Sound System och wi-fi, exklusiva snickerier och påkostad skinnklädsel, automatisk zon-värme, backkamera och navigator är bara några exempel på vad som ingår. Byggd på Mercedes-Benz med AL-KO chassi vars tandemaxlar bak ger en oslagbart stabil, trygg och komfortabel körning.

> Se vårt kompletta sortiment
Imperial, Här ligger standarden på lyxnivå, ur alla aspekter.
Imperial

Alsike Maskin i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Alsike Maskin i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE, Adria och Kama Fritid.

Alsike Maskin använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.